Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблемс с автоматичното вдигане на прозорците

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На мойта кола защо не става този номер с вдигането... Колко време задържате бутона? Иначе за автоматичното вдигане само на шофьорското стъкло аз си мисля че е за улеснение на шофьора, а за пътника са си икономисали екстрата...той няма и без това с друго какво да се занимава и сам да си го вдига
    156 1.8 TS '98

Comment

Любопитно ми е има ли неговата кола тази опция или не?
      Дойде,и се оказва,че моята има спускане и вдигане а неговата само спускане.Интересна работа.
      Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
      159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
      NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Вовата, от къде знаеш, че не е слагано нещо допълнително от предишния собственик?

п.с. Между другото... И аз пробвах със задържане на бутона за заключването и прозорците ми се вдигнаха автоматично и колата се заключи!!! Имал съм го ФАБРИЧНО!!!
        Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 00:00.
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          Вовата, от къде знаеш, че не е слагано нещо допълнително от предишния собственик?
          или пък е била поръчана с тази опция от първият собственик
          sigpicAlfa Romeo 147 1.6 Тwin Spark 120 HP

Comment

Колеги на моята Алфа само се свалят прозорците със задържането на бутона!В крайна сметка вие какво установихте?Може ли това да е проблем породен от изгорял предпазител или нещо в дистанционното!Нямам си и на идея но щом има опция да се свалят тия стъкла със задържане на бутона би трябвало да има и обратната опция-за вдигане при заклучване!!!Някой ако е научил нещо ново да пише!!!
            Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят;
            Руски форум: Питаш нещо и теб те питат;
            Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Comment

2002 година е моята сега пробвах вдига се и се сваля само десния и то на няколко пъти мн кофти...
              Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
              Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
              Alfa Romeo GT 1.8 TS
              Yamaha R6

Comment

Доколкото знам тази опция с автоматичното вдигане я има само на шофьорския прозорец, за всички останали трябва да държиш натиснато копчето. А колкото до свалянето, опцията я има само на предните прозорци, за задните също се налага да държиш натиснато копчето. Това е направено с цел безопасност.
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

можели тези модоли да се закачът на оригиналната аларма.тази която е с червения ключ с едното копче.

Comment

при мойта при задържане на копчето на дистанционното се свалят и вдигат предните прозорци барабар с шибидаха
                    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

и на мойта фалфа се вдигат и свалят 4 те прозореца с дистанционното колкото задържаш толкова

Comment

Working...
                      X